Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at rist pinjekernerne på en tøt hed pande let. Tag dem af og køle af. Del fignerne i både og kom i en gryde med vandet ved. Kog dem for svag varme til de er kogt godt ud. Tilsæt eddiken og kog det ind til kompoten samler sig. Tilsæt honningen og retten skal karamellisere let. Afkøl kompoten. Skær ostene i 4 stykke hver. Anret ostene på tallerken og kom kompot ved hver tallerken samt lidt ristede pinjekerner. Sæt også honning på bordet god oplevelse til ost. Server god rødvin eller tør portvin til eller endnu beder whisky i små glas ved stue tempratur og selvfølgelig kaffe. Bemærkninger: Der kan godt serveres brød til men enlig ikke nødvendig med mindre man er sulten. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |