Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at sætte risene over at koge med boulionterneng, limeblade og vand. Sær en gryde over med lidt vand i til at dampe snittede forårsløg og peberfrugten skåret i mendre stykker. Svits fin hakket chili, 4 limeblade og spiskommen i olien et par minutter. Brug chili med omtanke det er stærk for de fleste dansker. Tilsæt karrypastaen og rør i 1 minut. Husk at dette også er stærkt så far varsom frem. Hæld kokosmælken over og lad det småkoge i 3-5 minutter. Skær fisken i portionstykker og læg dem ned i kokossaucen. Skrug helt ned for varmen og lad det posere i 5-8 minutter. Tag fisken op og hold den varm. Fisk også limebladene op og smag til med limesaft salt og peber samt masser af frisk hakket koriander. Varm igennemen og hæld sauven over fisken. Server fisken sammen med forårsløg og peberfrugten samt ris kogt med limeblade og grønsagsboulion. Bemærkninger: Det er godt med mager fisk, og rart at tilberede den anderledes en vores forældter gjore det. Men vi må ikke glemme at vi ikke er asiater, så maden skal heller ikke være så stærk som de laver mad normalt. Så prøv lidt forsigtig det smager godt, hvis det ikke brænder hele vejen igennemen. God fornøjelse og velbekommen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |