Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom vand og mælk i en skål og opløs gæren deri. Tilsæt salt og sukker. Rør melet i lidt af gangen. Rør dejen godt sammen så den bliver glat og smidig. Den må ikke blive for tør. Dæk skålen med film og stil dejen koldt i mindst 10 timer gerne til næste dag. Tag dejen ud på et meldrysset bord og del den i 10 stykker. Form dem til kuvertstykker små rundstykker og tryk dem i mel. Sæt dem på bageplade og dæk dem til og efterhæves i 45 minutter. Bages i varm ovn på 225° i 20 minutter. Bages der en stor potion for at fryse ned så nøjes med 15 minutter og giv dem så 7 minutter ved opvarmningen på 225°. Bemærkninger: Kan bruges til morgenmad, brunch mellemmåltid madpakke og natmad med pålæg og salater eller bare ost og marmelade. Kan også bruges til suppe og aftensmad ja de smager bare godt så de er hver at stå op til. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |