Tirsdag 08. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kog couccoucen efter anvisningen på pakken. Men brug boulionterning i kogevandet da det giver en god smag og drys med lidt salt. Giv mandlerne et opkog. Smut mandlerne. Del kyllingen i 8 stykker. Kom safranen i hvidvinen og laddet trække. Pil og hak løget. Pil og knus hvidløg. Skær bladselleristænglerne i 2 cm. tykke stykker. Varm olien i en gryde og brun kyllingestykkerne i 10 minutter på alle siderne. Kom grønsagerne i og lad dem småstege nogle minutter. Tilsæt kanel, vand, abrikoser. rosiner ogde smuttede mandler samt hvidvinsblandingen. Krydr med salt og peber. Lad retten småsimre i 45 minutter til kødet er gennenstegt. Hak den bredbladet persille eller koriander om man heller vil det og drys den over retten. Server retten med coucscous til. Bemærkninger: Retten kan selvfølig også laves i en Tagine. Som så sættes direkte på boret. Men hvor mange har en sådanne. En pæn gryde eller et lerfad er lige så godt. Der kan også serveres ris til retten. Naan brød kan også serveres til om man heller vil det. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |