Torsdag 21. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kartoffelsuppe med bacondrys
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 3 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

300 g kartofler, bage
150 g løg
1 tsk. timian
1 spk. smør (saltet)
6 dl vand
2 stk. bouillon, hønse, tør
1 dl fløde 13%
lidt salt
lidt peber, hvid
150 g bacon, tern
1 stk. flute,frisk, 4 pers.
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
628 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skræl løget og kartoflerne og skær dem i tern.
Steg baconen i smøret til det er gyldent og sprødt.
Tag det op og læg det på fedtsugene køkenrulle.
Kom løg i fedtstoffet og steg dem lidt.
Tilsæt kartoffelterne og timian og lad dem stege lidt med.
Kom vand og boullionterningerne i og lad det koge mørt.
Blend suppen med en stavblender eller kom det i en footprossesor.
Pas på at det ikke sprøjter ud det ermeget varm og brænder godt fast på huden.
Kom det tilbage i gryden og tilsæt fløden og varm igennemen.
Tilsæt evt. mere vand om det er for tykt.
Smag til med hvid peber og salt.
Server suppen med ristede bacontern øverst og brød til.

Bemærkninger:

Lav gerne en stor potion den kan fryses eller spises til frokostr dagen efter.
Server varme toast til dagen derpå, brød smurt med dijonsennep, skinke samt ost lag sammen, ristede i ovn ved 225° eller brødrister.
God restefrokost eller genisl gæstefrokost server evt. en lille salat og frugt som afslutning.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk