Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Fjern evt skin og småben fra fiskefileterne. Tag 2 stk. bagepapir buk dem en gang og læg fisken derpå. Drys med salt og hvid peber. Fordel dild bundtet på de to filer. Snit porren i ringe og kom dem på fisken. Kom1 tsk. smør på hver fisk. Skær en tyk skive citron til hver fiskepakke. Luk pakkerne og læg dem på en bageplade. Bag pakkerne i ovnen ved 200° i 12-15 minutter. Rør creme fraichen, hakket persille, grov sennep og lidt salt sammen til en kold dressing til fisken. Server fisken sammen med sovsen og rugklapperne til. Bemærkninger: Bryder man sig ikke om porre kan man bruge agurke i steden for. Del og skrap kernerne ud af agurken og snit den i ½ cm. tykke skiver. Læg dem i fiskepakken sammen med dild og citron og bag dem i ovnen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |