Tirsdag 05. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Mortens Aften (10/11)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Fisk bagt i papir
 Opskriften er særlig sund!

- til 2 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

400 g fiske file torsk
lidt salt
lidt peber, hvid
1 bdt. dild
1 stk. porre
2 tsk. smør (saltet)
1 stk. citron, rå
1 dl crème fraîche 9%
2 spk. persille
1 tsk. sennep,grov
lidt salt
2 skv. rugklapper
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Fjern evt skin og småben fra fiskefileterne.
Tag 2 stk. bagepapir buk dem en gang og læg fisken derpå.
Drys med salt og hvid peber.
Fordel dild bundtet på de to filer.
Snit porren i ringe og kom dem på fisken.
Kom1 tsk. smør på hver fisk.
Skær en tyk skive citron til hver fiskepakke.
Luk pakkerne og læg dem på en bageplade.
Bag pakkerne i ovnen ved 200° i 12-15 minutter.
Rør creme fraichen, hakket persille, grov sennep og lidt salt sammen til en kold dressing til fisken.
Server fisken sammen med sovsen og rugklapperne til.

Bemærkninger:

Bryder man sig ikke om porre kan man bruge agurke i steden for. Del og skrap kernerne ud af agurken og snit den i ½ cm. tykke skiver. Læg dem i fiskepakken sammen med dild og citron og bag dem i ovnen.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk