Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at sætte risene over at koge i vand tilsat salt enden i gryde eller skål tildækket med film i mikroovn. Kog sojaen i til det halve. Skræl og riv ingefæren. Smør sojaen over laksen og fordel ingefæren derpå. Drys sesamfrø hend over. Sæt laksen i ovnen i et ovnfast fad beklædt med bagepapir. Bag den ved 180° i 25 minutter. Rens og snit forårs løg og chilien. Skyl spinaten og lad den dryppe godt af. Skyl salaten, riv den i mindre stykker og lad den dryppe godt af. Varm olien op på en stor pande og svits forårsløg og chili et par minutter. Tilsæt spinat og salat og sauter det hele i 5 minutter. Smag til med salt og peber. Server laksen med den grønne saute og de kogte ris til. Bemærkninger: Dette er en asiatisk inspireret måde at tilberede fisk på og giver en god saftig fisk og vældig auromatisk smag. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |