Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 180°. Rens porrerne del dem i 12 cm. lange stykker og blancher dem i let saltede vand. Del dem derefter i halve på langs og læg dem i et smurt ovnfast fad med skærefladen nedad. Krydr med salt og peber. Fjern evt skind fra fasanenbrysterne og krydr med salt og peber. Vikl en skive parmaskinke omkring hvert bryst og brun dem på panden i lidt smør. Læg dem derefter oven op porrerne i fadet. Kom bouillonterningen og 1 dl. af kogevandet fra porrerne i fadet. Sæt det i ovnen i 15 minutter. Si skyen fra fadet i en gryde og tilsæt hvidvin og fløde. Lad det småkoge til det har en cremet konsistens. Smag til med salt og peber og hakket persille i. Server brystet til sammen med saucen og ris eller pasta efter eget valg. Bemærkninger: Som tilbehør kan serveres ris eller båndspagetti. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |