Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Opvarm ovnen til 180°. Fjern skindet fra fisken, krydr med salt og peber og skær dem i 4 stykker. Del peberfrugterne, rens dem og skær dem i tern. Skær også squasen i skiver. Giv grønsagerne et opkog i let saltede saltvand. Hæld vandet fra og lad dem dryppe af i et dørslag. Fordel grønsagerne i bunden af et ovnfast fad som er smurt med lidt smør. Læg laksestykkerne ovenpå. Sauter løget i lidt smør i en kasserolle i ca. 2minutter. Tilsæt vinen og lad det koge lidt ind. Tilsæt derpå boulion og fløde og lad det småkoge i et par minutter. Smag til med salt og peber samt citronsaft. Hæld saucen over laksen og grønsagerne. Drys hakket dild over inden servering. Server pasta eller ris til. Bemærkninger: Fisk er jo en herlig ret og kan tilberedes på grilen om man heller vil det. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |