Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hvis du ikke har kogte kartofler, så start med at sætte 1 kg. over at koge, så du kan pille dem medens hamburgrygen koger. Sæt hamburgerrygen over at koge i vand som lige dækker den og tilsæt peberkorn, sukker, lauerbærblade og enebær. Den skal koge i 25 minutter og trække lige så lang tid i vandet under låg. Damp spinaten i 2 spsk. smør i en gryde i 5 minutter. Tilsæt fløden og kog det igennemen. Rør maizenamelet ud i vandet og jævn spinaten om det behøves. Smag til med salt, peber samt revet muskatnød. Smelt 4 spsk. smør på en sauterpande og kom de pillede kartoflerne på. Tilsæt honning og drys forsigtig med lidt stødt chilipeber. Ryst dem rundt på panden tilsæt evt de 2 spsk vand om det er svært at ryste dem rundt. Lad dem få god varme. Skær kødet i tynde skiver og server spinaten til samt honning-chili-kartoflerne til og en god stærk sennep. Bemærkninger: Hvis man ikke er til det stærke kan man undlade chilien på kartoflerne. Tilsæt evt lidt kanel i steden for det er også forrygene i smags oplevelse. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |