Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hvid du ikke kunne få en rullesteg færdig i forretningen så lav en selv af 1 kg. svinebov og lidt10 - 12 stk. svesker og lidt kødtråd til at snørre den med. Smelt smør og olie i en gryde og brun kødt på alle sider. Krydr med salt og peber. Kom chilien hel i (styrken må være mild da den eller overdøver de andre). Sammen med kanel og stjerneanis og løgene skåret i både. Kom ½ l. vand i gryden og læg låg på og lad den småkoge i en ½ time. Del æblerne i både og fjern kernehuset. Tilsæt æblerne og sukkeret ligeså. Lad det småkoge yderligt i ½ time. Tag kødet op og æblestykkerne og løg ligeså og si skyen. Lad den koge ind til det halve og smag til med salt og peber. Lav mosen af de kogt og meget møre kartofler og husk at mælken skal være varm eller bliver mosen sej. Smag mosen til med salt og hvid peber. Skær stegen i tynde skiver og server den til mosen og skysovsen til samt æbler og løg just opvarmet i sovsen. Bemærkninger: Server en gulerodssalat til det står godt farvemæssigt og smager jo også himmelsk. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |