Torsdag 14. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at skrælde kartoflerne og skær dem i tern og kog dem møre i vand uden salt. Hæld vandet fra og mos kartoflerne enten med en elpisker eller et pureringsjern. Tilsæt smør, fint snittede foråresløg og fintsnittede salvie. Smag til med salt og hvid peber. Hold mosen varm medens leveren steges og rødvinsovsen laves. Steg leveren i olien ca. 4 minutter på hver side. Krydr med salt og peber. Tag levern fra panden og hæld rødvinen på. Tilsæt smøret og lad det småkoge i 3-4 minutter. Smag til med salt og peber og farin. Servér mosen, leveren og rødvinssovsen brandvarm. Bemærkninger: Servér en tomatsalat til. Husk altid at der skal en salat eller råkost til aftensmaden. Har man selskab så lav salaten til en ret for sig selv, det giver mere tid til snak og måltidet ser strak mere festligt ud. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |