Torsdag 14. November 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Lucia Dag (13/12)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Kalvelever med rødvinssky
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

8 skv. lever (kalv)
2 spk. olie, raps
lidt salt
lidt peber, sort
2½ dl rødvin
50 g smør (saltet)
1 tsk. farin
1 kg kartofler, alm.
50 g smør (saltet)
1 bdt. forårsløg
½ dl salvie
lidt salt
lidt peber, hvid
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(10) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at skrælde kartoflerne og skær dem i tern og kog dem møre i vand uden salt.
Hæld vandet fra og mos kartoflerne enten med en elpisker eller et pureringsjern.
Tilsæt smør, fint snittede foråresløg og fintsnittede salvie.
Smag til med salt og hvid peber.
Hold mosen varm medens leveren steges og rødvinsovsen laves.
Steg leveren i olien ca. 4 minutter på hver side.
Krydr med salt og peber.
Tag levern fra panden og hæld rødvinen på.
Tilsæt smøret og lad det småkoge i 3-4 minutter.
Smag til med salt og peber og farin.
Servér mosen, leveren og rødvinssovsen brandvarm.

Bemærkninger:

Servér en tomatsalat til. Husk altid at der skal en salat eller råkost til aftensmaden. Har man selskab så lav salaten til en ret for sig selv, det giver mere tid til snak og måltidet ser strak mere festligt ud.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk