Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pres grapefrugterne for saft og kom det i en gryde sammen med sukkeret. Giv det et opkog til sukkert se smeltet. Lad det køle helt af. Tilsæt tonick-vandet. Sæt det i fryseren og lad det begynde at fryse ind. Skrab rundt i det ca, hver 10 minut til det er halvfrosnet. Pisk æggehviden hel stiv med lidt salt og pisk den depå i den halvstive is. Frys herefter sorbten færdig, husk at skrab i den hver 10 minut.Dette tage ca. 2 timer. Den kan laves i forvejen med skal så ud af fryseren minst 30 minutter for servering og stå i køleskabet under optøning. Bemærkninger: Anret i et portionsglas, just dyppet i lidt saft og trillet i sukker og pyntede med citronmelisse. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |