Søndag 06. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Forloren and
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 a 150 g. stk. kalkunschnitzler
1 tsk. timian
1 spk. olie, raps
1 spk. smør (saltet)
6 dl vand
2 stk. bouillon, and
1 stk. æble
8 stk. svesker
100 g løg
lidt salatblad
lidt peber, sort
1½ dl fløde 13%
1 spk. maizena mel
2 spk. vand
lidt kulør
1 kg kartofler, samsø
300 g rødkål,købt,færdiglavet
50 g ribsgele
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
0 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Start med at sætte kartoflerne over at koge.
Så de er færdige meden kødet småsimmer.
Imens kan man i ro og mag pille dem for skræl.
Bank schnitzlerne godt ud og drys med salt og peber samt timian.
Riv æblerne, hak løget fint og fordel det på kødet sammen med 2 svesker på hver schnitzel.
Rul dem sammen og bind med kødtråd eller en kødnål for hver af dem.
Smelt smør og olie på en pande og brun dem godt af på alle sider.
Tilsæt vand og ande bouillonen og lad det småsimmre i 15 minutter.
Tag kødet op og lav saucen.
Kog skyen op og tilsæt fløden og maizenamelet ud rørt i vandet.
Lad det småkoge et par minutter og kom kulør samt salt og peber ved.
Varm rødkålen.
Servér kogt kartofler, varm rødkål, skysauce og de forlorne ænder samt ribsgelé.


Bemærkninger:

Hvis man har mod på det og kan lide det er en waldorfsalaten god hertil. Et godt tibs: En citronfromage vil vælde middagen deltager helt af pinden.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk