Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartoflerne over at koge. Så de er færdige meden kødet småsimmer. Imens kan man i ro og mag pille dem for skræl. Bank schnitzlerne godt ud og drys med salt og peber samt timian. Riv æblerne, hak løget fint og fordel det på kødet sammen med 2 svesker på hver schnitzel. Rul dem sammen og bind med kødtråd eller en kødnål for hver af dem. Smelt smør og olie på en pande og brun dem godt af på alle sider. Tilsæt vand og ande bouillonen og lad det småsimmre i 15 minutter. Tag kødet op og lav saucen. Kog skyen op og tilsæt fløden og maizenamelet ud rørt i vandet. Lad det småkoge et par minutter og kom kulør samt salt og peber ved. Varm rødkålen. Servér kogt kartofler, varm rødkål, skysauce og de forlorne ænder samt ribsgelé. Bemærkninger: Hvis man har mod på det og kan lide det er en waldorfsalaten god hertil. Et godt tibs: En citronfromage vil vælde middagen deltager helt af pinden. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |