Fredag 23. Maj 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Brun baconen af i en gryde. Tilsæt kødet og brun det godt. Kom perleløg på samt gulerødderne som er skåtet i skiver og del i kvarte. Kom også champignonene på skåtet i kvarte. Lad det hele brune lidt med. Tilsæt melet og lad det få lidt varme. Tilsæt rødvin, vand og boullionterningerne. Kom krydderierne i sammen med hvidløg snittet i tynde skiver. Rør lidt i det til det begynder at koge. Dæmp varmen så det småsimmre læg låg på og lad det stå i 45 minutter. Rør af og til i retten. Smag til med salt og peber. Husk at vælg tilbehør. Servér retten i en pæn skål eller i gryden om den er pæn. Bemærkninger: Der kan servéres ris, mos kogte kartofler flute til. Husk altid grøn salat til med en olie/eddike dressing. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |