Onsdag 17. August 2022 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rør dijonsennep med eddiken, lidt salt og peber samt olien til en dressing. Bring en gryde i kog med vandet og de 2 tsk. salt. Skræl gulerødderne og skær dem i 4 mm. tykke skiver. Kog dem i vandet i 3-4 minutter. Kom den i et dørslag og kom den derefter i en skål. Åben dåsen med bønnerne og hæld den i dørslaget og skyl den under den kolde hane. Lad den dryppe godt af. Kom bønnerne i skålen. Snit forårsløget i skiver og kom dem i skålen. Pil og knus hvidløgene og vend dem i skålen. Hak persillen og skræl avokadoen, skær den i tern og vend det i skålen. Hæld dressingen over og smag til. Drys med lidt salt og peber hvis den mangler lidt. Anrettes i portionsglas og serveres med lidt brød til. Bemærkninger: Hvis retten bruges som forret kan den lægges på en bund af salatblade og anrettes på frokosttallerkner.Der vil være til 3-4 pers. om man bruger den på denne måde. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |