Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Steg baconen i en stor stegegryde og brun kyllingen godt heri. Tilsæt perleløgene og de kvarte champignoner. Kom hvidløgne ved grofthakkede. Hæld vinen og vand samt bouillonterningerne ved. Kom også krydderierne ved. Lad det småsimre i 1 time ved svag varme med låg på. Tag kødet op og tilsæt de udskåret peberfrugter og melet og lad sovsen koge igennemen i 5-8 minutter. Læg kødet på anretningsfadet og hæld lidt sovs over kom resten af sovsen i en sovseskål og servér den ved siden af sammen med masser af flúte Bemærkninger: En salat med kogte små kartofler og en olie/eddike dressing vil passe godt hertil da retten er meget fyldig i sig selv. Husk at frisk frugt udskåret og lagt på fad er en glimmeren efterret/dessert. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |