Tirsdag 05. November 2024 |
Næste mærkedag: Mortens Aften (10/11) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Hæld sukker og vand i en gryde og giv det et opkog under omrøring. Pisk æggene sammen i en skål og hæld den kogenede sukkerlage i under kraftig piskning i 10-12 mimutter. Blandningen piskes let og luftig. Hak nødder og chokolade fint eller findel det på blender. Bland hvedemel og kartoffelmel og hæld det i æggemassen. Blands og fordeles i to smurte springforme. Bag kagerne på næstnederste rille i ovnen ved 180C. i 25 minutter. Afkøles til lunken og tages meget forsiktigt ud af formen. Til cremen gives nougat og chokoladen er opkog sammen med fløden. Afkøles til næste dag. Cremen kan ikke piskes før efter et døgn. Pisk den luftig og stiv og læg bundene sammen med chokoladecremen. Bemærkninger: Tip: Kagen serveres med rørt flødeis og jordbær vendt i sukker, som har trukket et par timer. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |