Onsdag 29. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl 2 porre og snitdem i 2 cm. tykkeringe. Svits dem i en gryde i olien og tilsæt karryen. Lad dem svitse 4-5 minutter til de er halvmøre. Tag dem fra varmen og lad dem svale lidt af. Kom kødet i en røreskål og rør det sejt med lidt salt og peber. Tilsæt ægget og rør godt. Kom raspen i og tilsæt porrerne. Rør farsen sammen og kom den i en bradepande som et farsbrød. Drys baconternene over tryk dem lidt ned i farsbrødet. Sæt det i ovnen ved 180° i 45 minutter. Sæt 3 l. vand over til at koge pastaen i husk at tilsæt salt til vandet. Kog pastaen så den er færdig samtidig med sovsen og kødet. Sovs: Kog 2½ dl. vand med 1 bouillonterning og broccolien i 20 minutter. Kom det i en foodprocessoren eller blender/stav. og blend det godt. Kom det tilbage i gryden og vend yoghurten og 1 bdr. fint hakket purløg. Smag til med salt og peber. Servér farsbrødet sammen med pastaen og broccoli-sky sovsen. Hvis jeg må anbefale kogte eller ovnstegte gulerødder til retten. Bemærkninger: Man kan også bruge ovnstegte kartoffelbåde hvis man ikke bryder sig om pasta. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |