Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Dej: Bland mel og grahamsmel og smuldr smørret i. Saml dejen med lid salt og kvark. Rul dejen ud og læg den i en tærteform 25 cm. i diameter. Prik bunden med en gaffel og forbag den ved 200° i 15 minutter. Fyld: Skær tomaterne op i skiver. Sauter kødet i olier. Tilsæt groft hakket hvidløg og fint skåret porre. Kom timian og hakket persille og lad det småsnurre i 10 minutter. Kom kødet i tærteformen og læg tomatskiverne øverst. Pisk æg og fløde sammen og krydr med salt og peber. Hæld det over formen og drys med revet ost. Sæt den i ovnen ved 200° i 30 minutter. Server tærten med salat til og flúte til. Bemærkninger: Hvis den servéres som frokos eller brunch rækker den til 8 personer. Husk altid salat til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |