Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl æblerne og skær dem i skiver. Kog dem lige netop møre i den ene dl. æblemosten og hæld dem i en sigte. Gem lagen i en skål. Læg æblerne og knuste kager og brombær, (gem dog lidt brombær til pynt) lagvis i portionsskåle. Hæld lagen over men gem 3-4 spsk. til cremen og lad det trække en times tid. Rør mascarponen mere cremet med lidt æblelagen og smag til med kornene fra vanilliestangen. Læg cremen øverst og pynt med brombær. Bemærkninger: Der kan bruges Cantucci, Biscotti, Siennakager eller marcipan markroner. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |