Søndag 06. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Fyldte courgetter
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

4 stk. gourgetter
500 g okse, hakket (10-12%)
1 spk. olie, raps
100 g løg
1 stk. porre
150 g gulerødder
1 stk. peberfrugt, gul
1-2 fed hvidløg, rå
lidt chili,frisk
1 ds. tomat, hakket, konserves
3 dl vand
2 tsk. salt
1 tsk. peber, sort
2 stk. flute,frisk, 4 pers.
400 g salat,blandet
lidt olie/eddike,blandet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(8) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Vask og flæk courgetterne på langs og skrap kødet ud af dem.
Læg dem i en bradepande og hak kødet groft.
Pil løget og hvidløg og hak det fint.
Snit porrene i tynde skiver og skræl og skær guleroden i tern.
Kom olien i en gryde og svits oksekødet heri.
Tilsæt løg, hvidløg, porre og gulerod.
Kom courgetkødet i.
Lad det svitse med et øjeblik.
Kom lidt chili i svarene til den dtyrke du kan lide.
Tilsæt de flået tomater, salt og peber.
Kom vand ved.
Lad retten småsimmer i 30 minutter.
Kom kødfyldet i gourgetterne og sæt dem i en forvarm ovn ved 180° i 25 minutter.
Lav en grøn salat og en olie/eddike dressing til.
Sæt flútene i ovnen 10 minutter før retten er færdig så er de varme og sprøde.
Servér gourgetterne med salat og flúte til.

Bemærkninger:

Afhændit af størelsen på gourgetterne sæt mængden ned hvis de er store.Denne ret kan laves i forvejen indtil de skal i ovnen det gøres først 25 minutter før servering.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk