Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Vask og flæk courgetterne på langs og skrap kødet ud af dem. Læg dem i en bradepande og hak kødet groft. Pil løget og hvidløg og hak det fint. Snit porrene i tynde skiver og skræl og skær guleroden i tern. Kom olien i en gryde og svits oksekødet heri. Tilsæt løg, hvidløg, porre og gulerod. Kom courgetkødet i. Lad det svitse med et øjeblik. Kom lidt chili i svarene til den dtyrke du kan lide. Tilsæt de flået tomater, salt og peber. Kom vand ved. Lad retten småsimmer i 30 minutter. Kom kødfyldet i gourgetterne og sæt dem i en forvarm ovn ved 180° i 25 minutter. Lav en grøn salat og en olie/eddike dressing til. Sæt flútene i ovnen 10 minutter før retten er færdig så er de varme og sprøde. Servér gourgetterne med salat og flúte til. Bemærkninger: Afhændit af størelsen på gourgetterne sæt mængden ned hvis de er store.Denne ret kan laves i forvejen indtil de skal i ovnen det gøres først 25 minutter før servering. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |