Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær kødet i store tern 4x4 cm. Drys mel, salt og peber over kødet. Steg det i smøret så det bliver brunt på alle sider. Tilsæt timian og hvidvin. Lad det småkoge under låg i 1 time. Gnup skrællen af kartoflerne om de er nye eller kog dem med skral og pil dem. Hold dem varme til retten er færdig. Skræl den ½ selleri og gullerødderne. Skær sellerien i små tern og gulerødderne i skiver. Skær også porrene i ringe. Tilsæt grønsagerne og lad dem koge yderligt i 15 minutter. Kødet og grønsagerne skal være mørt. Drys hakket persille og smag sovsen til med salt og peber. Servér gryderetten sammen med kartofler. Der kan servéres grønne bønner til. Bemærkninger: Dette er en fin ret som passer sig til gæstebud og den er let og passer sig sel meden man laver dessert eller dækker bord. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |