Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Optø butterdejspladerne og skær dem i 3 stykker hver plade 12 stk i alt. Læg 6 stk på bagepapir straks. Snit små snit i de 6 øvrige og læd dem på bagepapir og på bageplade. Drys dem med flormelis og bag dem i ovnen ved 200° til butterdejen er gennembagt og toppene er fint karamelliserede ca. 20 minutter. Kog rødvinen op og hæld den hend over sveskerne så de kan trække rødvinen op ca. 30 minutter men gerne dagen før og så i køleskab natten over. Pisk fløden til skum. Anret først en bund på desserttalerknen og depå skum og svesker og et låg øverst sæt en kvist citronmellise på kanten og srevér straks. Bemærkninger: Hvis man ikke bryder sig om rødivns trykket scesker kan den erstattes med kogen æblemost trækketiden er det samme. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |