Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rosinerne lægges i de to spsk. rom. Nødderne males, kartoflerne pilles og moses. Æggene deles i blomme og hvide. Blommerne røres godt med sukker hvidt og skummende. Mel, maizena, bagepulver røres i æggemassen sammen med citronskallen, kanel, de mosede kartofler, de malede nødder og rosinerne med rommen. Pisk æggehviderne helt stive og vend dem i blandingen. Smør springformen med smeltede smør og drys med rasp. Dejen fyldes i formen og bages ved 200C. i 50 minutter. Sluk for ovnen og lad kagen stå yderlig 10 minutter i ovnen. Køl kagen af, glasér kagen med glasur, rørt af flormelis, rom og vand. Rul 16 små kugler af marcipanen og tril dem i cacaopulveret og læg dem på som pynt. Del kagen således at der er en kugle på hver stykke. Kagen kan fryses ned, og glaséres så først når den er optøet. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |