Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skræl gulerødderne og snit dem i ½ cm tykke skiver. Skræl kartoflerne ogskær dem i tern ca. 1 cm x 1 cm. Snit porrene i tynde skiver og pil løget og snit det i både. Peberfrugtendeles og renses for kerner og hvide ribber. Skæret i strimler og deles tre gange på tværs. Olien varmes i en gryde der er stor nok til alle ingredienserne. Grønsagerne svitses i olien og vand tilsættes sammen med boullionterningerne. Lad det koge i 20 minutter og tilsæt timian, salt og peber. Smag om der mangler noget. Servér suppen sammen med kuvertbrød. Bemærkninger: Denne suppekan varieres alt efter de grønsager man har til rådighed selv frosne er ok. at bruge og det smager lige så godt. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |