Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl kartoflerne fri fra jord og gnid den løse skral af. Skræl gulerødderne og skær den i passende stykker. Kog kartoflerne og gulerødderne i lidt saltede vand til de er møre. Kom broccolien i 5 minutter før og kog den med i gryden. Rør farsen af hakkekødet, æg, havergryn, finthakket løg 150 g. hakket hasselnød, vand, salt, peber. Form farsen til deller og steg dem i smørret ved jævn varme 4-5 minutter på hver side alt efter størrelse eller til de er gennemenstegte. Svits de kvarte champignoner i lidt smør og tilsæt 100 g. finthakket løg. Tilsæt timianen og melet kom mælk i og lad det småkoge under røring til det jævner. Tilsæt sherryen (kan udlades) salt og peber. Smag sausen til. Server dellerne med kartofler og kogte gulerødder samt broccoli til sammen med champignonsaucen. Bemærkninger: De deller der er til overs passersig godt til sandwitsbollerne som skal med på stranden eller i skole. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |