Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Ælt marsipanen med 2 spsk.kokosmelog appelsinsaften. Form 10 stk. æg af marsipanen. Smelt chokoladen og dyp æggene heri med to gaffler. Sæt dem på bagepapir og drys lidt kokos over inden chokoladen størkner. Bemærkninger: Hvis det kun skal serveres til voksne kan appelsinsaften udskiftes med Marlaboue eller Congac. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |