Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at tænde for ovnen så flutene kan serveres sprøde og varme. Skær smørret op på små tallerkner eller små skåle så det er smørbart ved bordet. Klip hummerhalerne op i hver side og tagkødet ud. Steg dem på panden (nogle stykker af gangen) i olien sammen med presser hvidløg, salt og peber. Læg dem i et ovnfast fad hold det varmt i ovnen undervejs. Skyl og flæk peberfrugterne og snit dem i tern. Steg baconen tilsæt peberfrugterne og lad dem stege med et øjeblik. Hæld blandingen i fadet og bland det. Hak persillen og vend den i. Server retten varm og med flute samt hvidløgsmør og en god kold hvidvin eller godt øl til. Bemærkninger: Dette er en lidt dyr ret, men skal der være fest så gør det jo heller ikke noget. Server ost og udskåret frugt med smeltet chokolade og en rigtig god portvin til. Jeg garantere at alle gæsterne vil snakke om den gode oplevelse de fik hos dig. Velbekommen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |