Lørdag 05. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Kom andebrysterne i en pose og pres saften fra to appelsiner ned i. Lad det trække en times tid. Snit kartoflerne i både og vend dem i 3-4 spsk olie sammen med 1 tsk. timian og salt. Kom dem i en ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 225° i 30-40 minutter. Sæt en pande over og varm den godt igennemen. Dup andebrysterne i køkkenrulle og krydr dem med salt, peber og timian. Læg dem på den hede pande med skindsiden nedad og steg den i 6-7 minutter, vend brystetog steg den ligeså på den side men tilsæt appelsinsaften de var marineret i. Park dem i stanniol og lad dem hvile i 10 minutter. Læg dem da i ovnen i 10 minutter og så er de færdige når de har ligget og hviledet i 10 minutter. Imens svitses sukkerærterne fintsnittet hvidløg skrællet og grofthakket løg samt asparges skåret i mindre stykker samt ½ chili uden kerner på ren panden i resten af olien. Skær skralen af appelsinerne og filer de. Bland appelsinfilerne i de varme grønsager og læg dem straks på er fad. Skær andebrysterne ud og læg det på fader. Server de ovnstegte kartofler til andebrysterne og grønsagerne. Bemærkninger: Dette er en lidt utraditionel opskrift på Mortens and men den smager godt og holder lidt på den slanke linje der er ingen sovs. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |