Lørdag 05. Oktober 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

And til mortrnsaften
 Opskriften er særlig sund!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

900 g and, bryst, rå
6 stk. appelsin, rå
2 tsk. timian
1 stk. kanel,hel
lidt salt
lidt peber, sort
500 g sukkerærter
4 fed hvidløg, rå
200 g løg
½ spk. chili,frisk
1 bdt. asparges, grøn
5 spk. olie, raps
2 spk. sojasauce
1200 g kartofler, samsø
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(1) Rating blok
1 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Kom andebrysterne i en pose og pres saften fra to appelsiner ned i.
Lad det trække en times tid.
Snit kartoflerne i både og vend dem i 3-4 spsk olie sammen med 1 tsk. timian og salt.
Kom dem i en ovnfast fad og steg dem i ovnen ved 225° i 30-40 minutter.
Sæt en pande over og varm den godt igennemen.
Dup andebrysterne i køkkenrulle og krydr dem med salt, peber og timian.
Læg dem på den hede pande med skindsiden nedad og steg den i 6-7 minutter, vend brystetog steg den ligeså på den side men tilsæt appelsinsaften de var marineret i.
Park dem i stanniol og lad dem hvile i 10 minutter.
Læg dem da i ovnen i 10 minutter og så er de færdige når de har ligget og hviledet i 10 minutter.
Imens svitses sukkerærterne fintsnittet hvidløg skrællet og grofthakket løg samt asparges skåret i mindre stykker samt ½ chili uden kerner på ren panden i resten af olien.
Skær skralen af appelsinerne og filer de.
Bland appelsinfilerne i de varme grønsager og læg dem straks på er fad.
Skær andebrysterne ud og læg det på fader.
Server de ovnstegte kartofler til andebrysterne og grønsagerne.

Bemærkninger:

Dette er en lidt utraditionel opskrift på Mortens and men den smager godt og holder lidt på den slanke linje der er ingen sovs.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk