Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Bland mel, sukker, salt og reven citronskal. Pisk æggene let sammen med mælk og øl, rør det sammen med melblandingen lidt ad gangen til en klumpfri dej. Bag tynde pandekager af dejen. Abrikoserne skæres i kvarte. Resten tilberedes ved bordet: Gnid de 3 stk. hugget sukker godt mod skallen af en appelsin og læg herefter sukkerstykkerne i panden. Pres saften af appelsinen over og knus sukker med en gaffel. Kom abrikoserne på. Varm det igennem. Vend pandekagerne heri, og fold dem herefter to gange til kvarte. Hæld Cognac og Grand Marnier over, drys med lidt sukker og flambér. Drys grofthakkede pistaciekerner på, så snart flammerne er døet ud, og hæld lidt af den varme sauce over hver potion ved serveringen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |