Fredag 21. Marts 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær marcipanen i tern og vend dem i rør-sukkeret blandet med appelsinskal. Læg dem på bagepapir og bag dem i ovnen ved 225° i ca. 8 minutter til de er gyldne og sprøde. Halver jordbærene. Skræl mangofrugten og skær den i tern, som blandes med jordbærene. Skræl melonen og skær den i tern og bland den i. Hæld cointreau og appelsinsaft over frugten og lad den trække lidt. Drys med frisk mynte og marcipan-croutoner og server straks. Bemærkninger: En glimmeren anretning til brunch eller til en eftermiddag med pigerne og masser af danskvand og perlene kold moserne hvidvin eller champagne. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |