Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rul dejpladerne ud til 2 mm tyk. Skær dem midt over. Pensel små skåle eller kopper som tåler at gå i ovnen med olie. Plaser dejen deri og bag ved 175° i 10 minutter til de er gyldne, sprøde og gennemenbagte. Tag dem ud af formene og sæt dem på en tallerken. Skræl og snit løgene og steg dem blanke i en bladning af smør og olie. Snit svampene og steg dem med. De skal være godt stegte. Tilsæt fløden og fint hakket persille. Lad det småsimmre 5-6 minutter. Smag til med salt og peber og tilsæt citronsaften. Når de er dejlig tykke og cremet serveres de i butterdejsskålene. Bemærkninger: Hvis retten bruges som aftensmad, server da, enten brød eller kogte kartofler til. Husk at server en dessert til, i form af frisk udskåret frugt i mundrette stykker, det er friskt og lækkert. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |