Søndag 06. Oktober 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Sæt husblasen i koldt vand først. Smelt husblasen i det vand der hænger ved. Rør sennep, 1 dl. cremefraice, sammen og tilsæt den smeltet husblads. I terrinen ligges den af røget laks og gravet laks lagvis med sennepsdressingen. Sættes i køleskab et par timer. Skæres ud i tern og anrettes på fad med en dildkvist øvers. Kog blomkålen i mælken den skal være godt mør. Hæld mælken fra og miks blomkålen med presset hvidløg og resten af cremfraisen. Smag til med salt pg peber og lad den køle af. Pisk fløden til skum og vend den sammen med blomkåldmussen lige før serveringen. Drys lidt fint hakket dild ovenpå. Serveres som arpertif efter biograftur eller teater eller til frokosteren. Bemærkninger: Begge dele kan holde sig i køleskab i et par dage, så det kan laves i god tid. Husk blodt først at vende blomkålen i flødeskummet, lige før serveringen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |