Mandag 09. September 2024
Billede til venstre for bannerMadmor.dk bannerBillede til højre for banner Næste mærkedag:
Halloween (31/10)
Bar i venstre side
Gå til forsiden
Højtider og Mærkedage
Nyheder

Vil du hjælpe os Spørgsmål ikon
Kontakt
Fejlmelding

Julefrokostplan  

Alle opskrifter
Gul markør Morgenmad
Gul markør Brunch
Gul markør Frokost +
Gul markør Madkassen
Gul markør Mellemmåltider
Gul markør Forretter
Gul markør Aftensmad +
Gul markør Natmad
Gul markør Dessert +
Gul markør Saucer / Sovse +
Gul markør Tilbehør
Gul markør Bagværk +
Gul markør Supper +
Gul markør Drikke +
Gul markør Specialkost +
Bar i venstre side
Gør til startside!
Føj til foretrukneFøj til foretrukne

Lakse-lasagne med svampe
 Opskriften er særlig sund! Opskriften er ekstra billig! Opskriften er vegetarisk!

- til 4 pers.

Opskriften kræver at du har god tid

Du skal bruge:

500 g laks
200 g lasagne.plader.pasta
150 g løg
250 g champignon
150 g spinat,hel,frost
1 spk. olie, raps
1 spk. tomatkoncentrat
1 tsk. salt
lidt peber, hvid
20 g smør (saltet)
30 g mel, hvede
5 dl mælk 0,5%
lidt salt
lidt muskatnød,revet
150 g ost 6+,revet
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne.
Vi håber snart at have det på plads igen.


Udskriv Send opskriften til en ven

Brugernes vurdering (ud af 10):
(9) Rating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blokRating blok
3 har deltaget

Hvad er din vurdering?
0 10



Fremgangsmåde:

Skær laksen i tynde skiver.
Pil og hak løget.
Rens champignonene og snit dem i skiver.
Svits løg og champignonene i en gryde i olien.
Tilsæt spinat og tomatkoncentrat samt salt og peber.
Lav bechamelsaucen.
Smelt smør i en gryde og tilsæt mel.
Kom mælken i og lad det få et opkog.
Krydr med salt og peber samt revet muskatnød.
Tilsæt tiæ sidst den rever ost.
Når den er smeltet og saucen framstår blød og cremet tages den fra varmen.
Læg nu lagvis pastaplader, grønsager og laks samt sauce slut med sauce.
Drys evt lidt ekstra revet ost øverst om man kan lide det.
Sættes o ovnen ved 200° i 35-40 minutter.
Lad lasagnen hvile i 10 minutter så er den newmmer at skære og ikke så brændende varm.
Server evt. en tomatsalat til samt brød.

Bemærkninger:

Denne kan også laves i forvejen og så opvsrmes enten i ovn eller i microovn.
Fryseegnet i op til 3 mdr.


Tilbage


10 nyeste opskrifter:
Kyllingemedalion med p...
Schnitzler med skinke ...
Laksetærte
Stegt laksefileter med...
Lakseterrine
Laksesalat med rygeost...
Røgede laksepakker
Æbletrifli med solbær
Rygeostsalat med radis...
Pizza med jordskokker

10 mest sete opskrifter
Hurtiger tarteletter m...
Kogt kylling
Hjemmelavet rejesalat
Kartoffelsuppe med bac...
Råcreme
Roastbeef, grydestegt.
Grøntsagssuppe
Ristaffel med svinekød
Sprængt and med peberr...
Roastbeef, ovnstegt


MTServer.dk
DMLN

Alle næringsværdier i opskrifterne er beregnede og vejledende.
Opskrifter, ernæring: Pia Nielsen, Ditte Nielsen
Design, programmering: Michael M. Thornberg
Database: Ditte Nielsen, Pia Nielsen, Michael M. Thornberg
Sitets kode og indhold er, hvor intet andet er anført, intellektuel © 2004- 2024 MTS / MTServer.dk