Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kog aspargeskartoflerne og pil dem. Kom 1 spsk olie i en gryde og tilsæt knust hvidløg, hakket koriender, revet ingefær, farin, tomater og citronsaft og kog den godt igennemen og blendt den. Kom vandet i en gryde sammen med boulionterningen og safran og skær katoflerne i skiver og giv den et opkog i vandet så de tager farve. Kom resten af olien på en stegepande med slip let belegning. Steg fisken derpå i 2-3 minutter på hver side krydr med salt og peber. Server de gyldne kartofler sammen med den stegte fisk og saucen. læg en klat yoghurt øvers på saucen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |