400 g kylling, filet (u. skind) 1 tsk. sukker 2 spk. sojasauce 1 spk. peanutbutter 1 spk. olie, raps 1 stk. peberfrugt, grøn 250 g champignon 100 g løg 75 g peanuts, hel 2 spk. vermouth tør 2 dl ris (løse) 4 dl vand lidt salt lidt peber, sort
Glasur el.lign.:
lidt koriander,frisk
Skemaet med næringsindhold er midlertidigt fjernet, grundet nødvendige forbedringer ved beregningerne. Vi håber snart at have det på plads igen.
Brugernes vurdering (ud af 10):
(5) 0 har deltaget
Hvad er din vurdering?
Fremgangsmåde:
Start med at sætte risene over at koge enten i microovn eller i gryde.
Skær kyllingen i strimler og vend den med sukker, soja, pennutbutter og rapsolie.
Steg det på en slip let pande eller wok i 5 minutter under omrøring.
Snit grønsagerne i mindre stykker.
Steg dem på panden sammen med kyllingen.
Tilsæt vermuht og smag til med salt og peber.
Server risene til kyllingen med korianderblade drysset over.