Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Rens og skræl samt snit grønsagerne i mindre stykker. Kog dem møre i vandet tilsat boulionterningerne. Kom også skyllet linser i. Lad det koge i 20-30 minutter og blend så det hele. Det bliver en meget rød suppe. Server suppen og kom en klat yoghurt i hver portion. Drys med klippet purløg. Bemærkninger: Om man ikke kan undvære kød kan strimlet skinge glimmerne gå til retten eller stegt sprødt bacon. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |