Mandag 20. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at sætte kartoflerne over at koge. Pil og hak løget og steg det klart i lidt af smøret i en gryde. Tilsæt sikkelsbær og vin og lad det småsimre i gryden til børene er bløde. Rør resten af smøret i og smag saucen til med salt og pebert. Drys laksen evt med citronpeber eller alm. peber og salt. Rist dem på skindsiden først på hed pande og tilsæt så lidt smør og vend dem om på den anden side. Rist aspargesne med de sidste par minutter af fiskens stegetid. Hak persillen fint. Server fisken med asparges, samsøkartofler med persilledrys og stikkelsbærsauce til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |