Tirsdag 21. Marts 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: ej: Bland de to slags mel og pisk mælken i lidt af gangen. Pisk derpå æggene i og lad dejen trække koldt, medens fyldet tilberedes. Fyld: Pil og hak løgene og svits dem i lidt olie. Kom kødet i og brun det godt igennemen. Flæk peberfrugten og fjern korn og hvide lameller og snit den i små tern. Kom dem i til kødet og svits det med et øjeblik. Snit også squasen i tern og kom den i. Drys oregano i samt cayennepeber pas på det bliver meget stærkt. Rør tomatkoncentratet og revet parmesan ost i og varm retten igennemen. Smag til med salt. Tortillaer: Bag tynde pandekager af dejen på en hed pande med lidt olie på. Fordel fyldet på tortillaerne og rul dem sammen. Læg dem på et ovnfast fad og kom mozzarella osten ovenpå og sæt det i ovnen ved 210° til osten er smeltet. Server tortillaerne gloende varme og med en grøn salat til efter eget valg. Bemærkninger: Opskriften ganges blodt op om der er flere til middag. Bruges den til frokost, beregn da dobbel så stor mængte dej/tortillas og mindre fyld i hver. Server evt majsbrød til med gracemole. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |