Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med saucen: Kog tormatjuicen og vand samt boulionterningen til den halve mængde. Tilsæt fløden, 1 fed presset hvidløg og tandoori-krydderi. Lad det småkoge i nogle minutter og jævn den derpå med maizenaen udrørti lidt koldt vand. Smag til med salt men kom ikke peber i. Kødboller: Bland kødet med 2 fed presset hvidløg, saften fra en ½ citron, ½ dl. fint hakket persille,samt salt og peber. Rul farsen til små kødboller. Steg dem i olien de skal være pæne lysebrune over det hele. Kom den i saucen og lad dem simmre med i 5-6 minutter. Banan-raita: Mos bananen og bland den med det halve finthakket rødløg 1 fed presset hvidløg, honning og 2 spsk. fint hakket mynte samt 2 dl. yoghurt røres sammen. Agurke-raita: Resten af det finthakket rødløg, 1 agurk i små tern, yoghurt, fint hakket mynte og meget lidt cayennepeber røres sammen. Lun Naan-brødene i ovnen efter anvisning på parken. Server brød, lammebollerne i saucen samt de to raitaer til samt koldt vand. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |