Fredag 07. Februar 2025 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Valentins Dag (14/02) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Risene: Start med at sætte risene over at koge og tilsæt kanelstang, lauerbærblad, hele peberkorn og salt. Husk at tage krydderierne fra inden servering. Det ser pænest ud. Kødet: Skær squasen i tern. Flæk peberfrugterne og fjern kerner og hvide lameller. Snit den i tern. Steg baconen et par minutter og tilsæt så kødet og brun det godt af. Tilsæt derpå grønsagerne og lad det stege i 3-4 minutter. Hæld tomaterne på og tilsæt timian, saæt og peber. Lad retten småsimre i 15 minutter. Smag til med salt og peber. Server kogt ris til retten. Bemærkninger: Server en salat til og gerne noget godt brød til. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |