Fredag 02. Juni 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Pisk æggeblommerne med sukkert så de er hvide og luftige. Tilsæt derpå mandlerne og yoghurten. Pisk æggehviderne stive og piskefløden til skum også. Blan forsigtigt de stive æggevider i og tilsidst flødeskummet. Sæt den i fryseren og pisk den igennenen hver 30 minut. Når iscremen er halvstiv kommes den på form og fryses færdig. Skal det være rigtig festligt laves der kugler som trilles i knuste markroner. Ellers serveres isen med knuste makroner og den hotte kompot til. Bemærkninger: Hot kompot: Brug fx blommer, jordbær, kivi, kumquarter læg blandningen i en skål og lav en dressing af ahornssirup, citronsaft og fint hakket chili og hæld den over frugterne lad dette trække en ½ time og server det til isen. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |