Lørdag 01. April 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Grundlovsdag (05/06) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Start med at koge kartoflerne og pil dem. Pil og riv løget. Kom det i en skål sammen med kødet. Tilsæt mel, havergryn, æg, lidt frisk chili(efter temperament og smag samt styrke). Kom salt og vand i og rør det sammen til en fars. Form farsen til små deller og steg dem i smørret på panden. Skær kartoflerne i skiver. Snit squashen i små tern samt de syltede drue agurker. Del den røde peberfrugt og fjern kernehus og hvide lameller og snit den i små tern. Skyl roucosalaten og slyng den tør. Bland alle grønsagerne sammen. Dressing: Eddiken, olien, fint hakket rødløg, presset hvidløg, salt og peber røres til en dressing og vendes i grønsagerne. Server dellerne sammen med kartoffelsalaten. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |