Lørdag 30. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skyl rabarberne og skræl æblet. Skær rabarberne i små stykker og æblet i både. Varm smøret op på en pande og steg rabarberne og æblet derpå med 1 dl. rør-sukker og et lille nip kanel. Lad frugtstykkerne stege til de er blevet bløde. Pisk æggeblommerne med 1 spsk. sukker og kom hvidvinen i langsomt under piskning og pisk til det er luftigt. Kom frugten i glas som tåler at komme i ovnen. Hæld zabaione over og gratinér i ovnen ved 250° i et par minutter . Pynt med citronmelisse. Bemærkninger: Der kan også bruges en bunsenpistol til gratineringen men husk at glas ikke kan lide ujævn varme (der opstår spenninger i glaset) så der skal man nok lægge desserten i en postelinskål eller lertøjsskål. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |