Fredag 29. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Hak nødder, brød og rosmarin sammen. Brun koteletterne på panden i 1 spsk smør. Skru ned for varmen og steg dem i 1-2 minutter på hver sid Pensel koteletterne med sennep og pres nødde/brød blandningen på. Læg den over i et ovnfast fad. Fordel resten af smøret og sæt dem i ovnen ved 250° i 3-5 minutter til de er gratineret gyldne og sprøde på brødskorpen. Server evt. kartoffelmos og en grønsagsblandning til. Bemærkninger: Tips: Svinekoteletter og kyllingfileter kan gratineres på samme måde, de skal dog, stege 6-10 minutter på panden, inden de gratineres. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |