Mandag 09. September 2024 |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Bank schnitzlerne flade og gnid dem med hvidløg, salt og peber. Hak abrikoserne og halvdelen af nødderne og frodel det på kødet. Rul kødet sammen om fyldet og sæt en kødnål i eller binddem med kødsnor. Brun dem i 10 g. smør, skru ned for varmen tilsæt vand og boulionterningen og lad det småsimre i 10 minutter. Vend dem flittegt undenvejs. Tag kødrullerne af panden og pensel dem med abrikosmameladen. Smelt 10 g. smør på en ren pande og rist resten af de hakket nødderne. Læg kødrullerne på panden og ryst dem til de dækket af nødder. Server bulgur eller ris til og lav sauce af skyen. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |