Søndag 24. September 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Halloween (31/10) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Kom smøret og vandet i en gryde og bring det i kog. Tilsæt melet på en gang under kraftig omrøring. Rør til afbagningen slipper ske og gryde. Tag gryden fra varmen. tilsæt salt. Pisk et æg i af gangen under kraftig piskning. Dejen skal være fast, at den bevarer faconen. Sæt delen på bageplade med to skeer i valnødde store toppe. Ca.60 stk. Bag vandbakkelserne på næstnederste rille i ovnen ved 200°C. i 20 minutter. De må ikke falde sammen når de tages ud ellers skal de have mere tid. Sættes på rist til afkøling. Skær låget af. De fyldes med lidt forskelligt fyld fx: Flødeost rørt sammen med rødpeberfrugt som er finhakket. Rejesalat, optøet rejer og dild. Røget laks skåret i passende stykker, grønne asparges. Hønsesalat,karse. Leverpostej rørt med Cognac en stribe drueagurk. Danablue rørt med smør og blå vindrue/valnød. Bemærkninger: det er da klart at hvis man er vegetar og ikke spiser fisk, ost, og æg ja så må man finde andre alternativer, jeg vil indsætte et par eksembler snarest. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |