Søndag 03. December 2023 |
![]() ![]() ![]() |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
![]() ![]() Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os ![]() Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan ![]() Alle opskrifter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Fremgangsmåde: Skær skorpen af brødet og findel resten sammen med estragon og citronskal. Tilsæt smeltet smør salt og peber. Del torsken i 4 stykker og læg i et ovnfast fad foret med bagepapir. Pensel fisken med sennep og pres brødblaningen fast på. Sæt den i varm ovn ved 225° i 10-12 minutter. Server ovnbagte kartofler til. Bemærkninger: Hvis man ikke er til estragon kan det erstattes med persille eller dild. Tilbage |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DMLN |