Torsdag 21. November 2024 |
Næste mærkedag: Lucia Dag (13/12) |
Højtider og Mærkedage Nyheder Vil du hjælpe os Kontakt Fejlmelding Julefrokostplan Alle opskrifter Morgenmad Brunch Frokost + Madkassen Mellemmåltider Forretter Aftensmad + Natmad Dessert + Saucer / Sovse + Tilbehør Bagværk + Supper + Drikke + Specialkost + Gør til startside! Føj til foretrukne |
Fremgangsmåde: Rør flødeost sammen med citronskal, sukker og 1 spsk citronsaft. Udsten dadlerne og snit dem i små stykker. Rul fillionedejen ud og dæk den med et fugtigt viskestykke. Tag et ark og pensel det med smeltet smør. Drys med birkis og fold det på midten. Gentag med det andet stykke og læg dem sammen så der er 4 lag dej. Smør flødeosten på dejen og fordel dadlerne ovenpå. Fold enderne ind og rul dejen sammen om fyldet. Pensel med smør og rul den i birkis. Læg den på en bageplade med bagepapir og bag den i ovnen ved 200° i 20 minutter. Lad den afkøle på rist og skær den ud i tykke skiver. Serveres til kaffe eller the. Tilbage |
MTServer.dk DMLN |